FÖRLÅT bad blogging i dag, men luften gick liksom ur mig & jag har varit totalt off.  T och min pappa fixade fontänen idag och det är nästan färdigt.  Det blev riktigt fint måste jag säga 😉 Annars har dagen bara rullat på idag och vädret är katastrof som vanligt! Jag drömmer mig bort tills vi reser snart igen 😉

Tänkte skriva lite om år fina Wilma…

Nu har vi redan haft henne i 6 månader…

När vi skulle köpa hund visste vi inte om vi skulle ha en tik eller en hane och i början var vi alla nästan överens att det skulle bli en hane. Men vi bestämde oss i sista stund för en tik. Jag är så glad att vi valde just henne, för shit så snäll hund vi har! Ja hon är världens snällaste, hon älskar barnen och älskar att busa och leka. Har aldrig bitit någon eller något här hemma. Kan sitta hemma själv i flera timmar utan att kissa eller att bita sönder något. Förstår när man pratar med henne och är superlätt att lära sig saker. Sover i sin egen säng och vet att hon inte får hoppa upp i våra sängar, en viktig regel här hemma! Vet att visa hundägare sover med sina hundar osv…men jag är alldeles för pedantiskt för det ;).  Jag är glad att vi valde just en fransk bulldog, för denna rasen är helt underbar! En riktig gosig, kelsjuk och kramig vovve som vi har blivit helt förälskade i! 🙂

IMG_0309 (1)

IMG_0308 (1)

 

Wilma älskar att ligga på trappan och kika på oss. Finaste lilla vovve!

Nu nattakramar!

/E