Här kommer ett litet kvällstips till alla er med barn. Kids Brand Store har just nu upp till 50 % rabatt på allt i butiken. Det finns så mycket fint att handla till de små. På KBS finner ni flera av mina favoritmärken när det gäller barnkläder som t.ex Ralph Lauren, How to Kiss a Frog, chillNorway och såklart Nova Star!

summersale-13

 

Nu har jag shoppat lite till mina skatter.

53-19

Dessa fina klänningar från How to kiss a frog har jag beställt till Sessorna. Helt underbara!

500

Dessa skjorts till Maja från Ralph Lauren

361

Och denna coola t-shirt, också från Ralph Lauren.

163

Denna söta topp till Julia från Ralph Lauren.

15-17

Och denna från chill norway som  är så himla söt och samtidigt tuff!

369-1

Denna söta klänningen med en ankare till lilla skatten.

Jag gillar Kid brand store massor!

Du hittar kvalitativa kläder till bra priser och trygg och säker betalning, samt snabb leverans 🙂

Så missa inte deras grymma erbjudande!!