Hej!

Det har varit lite tyst på bloggen men vi befinner oss just nu på härliga Mallorca!! :)   Jag är nyduschad, sitter ute på terrassen och njuter av ljudet av vågorna som slår in mot stranden. Det är fantastiskt att bo så nära havet och utsikten från vårt rum är amazing! Vi har en stor underbar takterrass med vy åt alla väderstreck – men just utsikten mot havet väcker många känslor. På terrassen har vi även egen jacuzzi som vi kan njuta av på kvällarna, helt underbart! Här kommer ett litet bildregn från vår härliga Mallorca. Hotellet heter Cala Mesquida. 🙂

IMG_6185

IMG_6210

IMG_6214

IMG_6258

IMG_6269

IMG_6278

Vi njuuuter softa dagar vid poolen och det är härligt att kunna variera mellan barnpoolen (som det är crazy mycket barn i) och denna här är det är mer lugnt.

Nu ska vi fixa oss fina och gå ut för att äta middag 🙂

Varma kramar!

/E