Idag är det morsdag och jag har lyckats att överraska min mor med något väldigt speciellt, nämligen en upplevelse. I år visste jag verkligen inte vad jag skulle ge till min fina mamma och då började jag googla och snubblade över en sida som heter Upplevelse.com. Det är en sida där man kan köpa presentkort till en massa spännande upplevelser, allt från sköna spa-behandlingar, middagar, vin och choklad prövningar, sport- och fritidsaktiviteter till riktiga adrenalinkickar som t ex en privat helikoptertur. Helt perfekt! Jag valde att ge min mamma en middag för två, som jag tror kommer att uppskattas väldigt mycket 🙂

 

IMG_4118

 

Det är väldigt enkelt och smidigt att beställa, det enda man behöver göra är att gå in på Upplevelse.com och välja något roligt. Jag valde middag för två, betalade och efter två dagar så fick jag mitt paket hemlevererat. Det finns även möjlighet att få ett värdebevis via e-mail så för er som ännu ej köpt någonting till era fina mammor är detta ett utomordentligt tillfälle att överraska med en spännande upplevelse, tycker jag  🙂

IMG_4125

 

IMG_4121