IMG_6824

IMG_6830

 

IMG_6826

Hej i stugorna!

Vaknad upp imorse till strålande solsken, inga som helst planer hade denna lilla familj, då kom stora skatten med det fenomenala förslaget att åka till emporia för lite shopping och att äta på Vapiano. Jag tyckte det var en utmärkt ide då vi snart åker på semester och lite sommarkläder måste handlas till skatterna.

Barnen valde pizza, T någon pastarätt och jag valde såklart sallad 🙂 Gillar Vapiano massor, alltid god mat och trevlig personal 🙂

När jag är på emporia måste jag alltid besöka Sephora, älskar ju smink och hudvård! Ett märke som jag har varit jättenyfiken på är NARS, har hört så mycket bra om det. Ett bronze puder fick följa med hem som heter Laguna och ett nytt rouge i persiko färg som heter Deep throat. Jag solar aldrig mitt ansikte då jag är livrädd för att få rynkor i förtid, jag använder  istället alltid lite bronzepuder på sommaren för att få lite färg. 😉

IMG_4117

IMG_4112

Kläder till skatterna köpte vi på Lindex och HM.