The-Great-Gatsby1

carey-mulligan-600

Hej Fredag!

I går var jag och maken på bio och såg The Great Gatsby. En film som utspelar sig i New York på 20-talet och som bygger på romanen av F. Scott Fitzgerald. Jag älskar filmer som handlar om makt, pengar och kärlek, så detta var verkligen en film helt i min smak 🙂

Filmen var fantastisk, och jag måste ju än en gång säga att man aldrig blir besviken på Leonardo DiCaprio, WOW vilken bra skådespelare han är. Jag rekommenderar den starkt! Gillade inte Leonardo när han var yngre men nu när han har blivit äldre, är han en av mina favorit skådespelare. T tyckte filmen var bra men ingen jättehit direkt. Jag tror det här är en typisk tjejfilm, trots att man får följa den ur männens perspektiv.

 The Great Gatsby är ett utmärkt filmval och jag kanrekommendera dig att gå och se den på bio!