IMG_2746

IMG_2760

IMG_2755

IMG_2773

IMG_2775

Vår stora skatt är äntligen hemma 🙂

Majas klass vann biljetter till Eurovison och var på arenan ikväll. Hon skulle vara hemma redan klockan 20.00 och vi skulle hämta henne utanför skolan. Men när T såg på nyheterna att det var 8500 barn som stod och väntade på olika bussar för att ta sig hem bestämde han sig att köra ner till arenan och hämta henne själv. Ja, T är hönspappa precis som jag hönsmamma 😉

 Stora skatten stod med sina klasskamrater och lärare och en massa andra barn från olika skolor på busshållplatsen, hon ringde och sa att hennes batteri på iphonen håller på att ta slut och var jätte ledsen att hon kanske inte kan ringa hem när de kommer fram. Men då var T redan vid arenan och kunde hämta hem henne 🙂

 

Hon har i alla fall haft det jätteroligt! Agnes och Darin var där och uppträde och Danny sjöng, och hon sa att allt var så underbart 🙂 Jag tycker att det är så kul när barnen är nöjda och glada och har haft en härlig tid  🙂 Jag blir alldeles varm i mamma hjärtat!

Jag själv är helt färdig ikväll! Längtar till sängen…

Puss o Kram

/E