IMG_2207

IMG_2209

IMG_2208

Igår kom skatternas nya Converse med posten. Denna gången köpte jag Easy Slip som ska vara mycket enklare för barnen att ta på och av själv (och slippa hålla på med snören), känns ju smidigare och bekvämare.. Nästan överallt var de slutsålda och lilla skatten ville absolut inte ha svarta eller blå...Näää det är ju till pojkarna sa hon. Stora skatten sa att det var ok med svarta men när jag hittade hennes storlek i rosa så blev hon glad. 🙂 Jag hittade dom här.

Jag älskar converse och barnen brukar alltid få nya till våren, perfekta vardagsskor som passar till det mesta tycker jag.

Idag är en ledig dag och vi ska försöka att hitta på något roligt med barnen. Maja kom hem på morgonen från Alicia som hon sov över hos. Igår var hon på  Skåneresan med hela sin klass och kom hem väldigt sent. Sedan sov hon över hos Alicia, så vi har hunnit sakna henne massor 🙂

Njut dagen fina ni!

Kram/E