Inredning

Äntligen vårblommor!

IMG_2030

IMG_2031

IMG_2032

Älskar dagar som denna soliga fredag! Precis som hos typ alla andra villaägare räfsas det för fullt här i trädgårdarna, så även i våran. Och det grillas. Och sopas. Och skatterna leker och åker sparkcykel och det fikas ute. Och det är bara heeelt underbart ju! 🙂
Idag åkte jag iväg med lilla skatten till plantaget och köpte hem lite nya vår blommor till våran entré. Lite smått och gott hamnade i vagnen och som ni kan se på bilden några vita penseer och vita pelargoner. Pelargoner är ju de finaste vår och sommarblommorna! Jag blir så glad av alla blommor 🙂
Nu myser skatterna på ovanvåningen och det blir sushi och Dallas för mig och T.
Trevlig fredagskväll!
Kram/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *