Familjeliv

Halsband

IMG_0942

IMG_0946

Idag hittade jag detta fina halsband i min brevlåda. Jag hade sett den hos en bloggerska och gillade den massor men kunde inte hitta den på nätet . Rebecca har en jättefin blogg, fina bilder och massa inspiration inom inredning 🙂 Besök gärna hennes blogg, http://pilotfrun.se . Hon var så snäll att hon hjälpte mig att ta kontakt med butiken som säljer dessa halsband och jag då kunde ringa och beställa en till mig också. Tyvärr så driver de ingen webbshop. Halsbandet kommer från SECOND FEMALE och jag är jätte nöjd!

Köpte idag på lunchen också ett annat halsband som jag har suktat länge efter, från Malene Birger. Ja, jag får fått dille på halsband 😉

Lovar att visa den snart också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *