Dagens Ewa,  Familjeliv

Tisdag

Hej på er! 🙂

Som ni märkte tog jag en liten paus från bloggen igår, hade så mycket annat jag behövde göra. Sedan la jag mig väldigt tidigt och det är ju så skönt att vakna och känna sig utvilad 🙂 Ska försöka lägga mig i tid idag också!

IMG_5911

Idag har jag på mig min fina kofta från Odd Molly, linne Peak Performance och Hunky Dory jeans. Jackan kommer från saki och smycken baglady. Glasögon Ralph Lauren.

Jag har verkligen blivit kär i koftor från Odd Molly och har nu en liten samling. Det är mest koftor från Odd Molly som jag tycker om, fastnar ibland för någon fin blus också men det andra är nog lite för mycket krusiduller och ”pretentiöst ” för min smak. 🙂

Nu mina vänner kör vi Tisdag!

Kram så länge!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *