Familjeliv

Lycka och kärlek!

Vilken lycka när skatterna kom hem. Kärlek och lycka!  🙂

Jag är så oehört tacksam varje dag för min fina familj. Det bästa som finns är när huset är fullt och vi är tillsammans! Min fina mamma brukar alltid påminna mig att den bästa tiden i livet är nu när barnen är små och fortfarande bor hemma. Min mammas ord: Önskar ibland att man kunde dra tillbaka tiden till då du och din lillebror var små, hur mycket livet än har kvar så var det den bästa tiden i mitt liv….

IMG_0833

IMG_0841 (1)

IMG_0847

IMG_0845 IMG_0841

Åh vad jag älskar er mina finaste skatter! Jag njuter varje dag och vill inte ta något för givet. Livet är här och nu!

 Mammakärleken är villkorslös och det största man får uppleva. ❤

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *