Minidagens

Kalas och minidagens

Hej söta! Så underbart med helg! Sovmorgon, lång frukost och glada barn 🙂 Wilma sov också till nio idag, alltså vilken underbar hund vi har 😉

Nu körde T Maja på kalas,( ja, det är kalas varje helg) och jag myser med lilla skatten. Idag är det simning och tennis på schemat som vanligt och sedan ska jag och T vara barnfria på kvällen, ja hundfria också för den delen:) skatterna ska vara hos mormor och morfar och Wilma hos Andreas.

IMG_0768

IMG_0777

IMG_0770

IMG_0774

Mina tjejer är galna i skor och kläder precis som jag. 😉

Maja har på sig byxor och topp från Lindex, jacka HM, skor Timberland och sjal Beck Söndergaard.

Puss så länge!

O ch massa lördagskramar från mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *