Dagens Ewa,  Familjeliv

Fredag!

Godmorgon bästa fredag!

Idag skulle jag och T träffas i stan för äta lunch tillsammans på någon härlig uteservering, men det är så trist väder, kallt och ingen sol 🙁 Inte lika fint som igår.. Hoppas att vårvärmen kommer snart igen och stannar denna gången.  Jag är så trött på alla dessa dunjackor och overaller! Det har verkligen varit en väldig lång vinter.

Ja, ja man ska inte klaga, värmen kommer för eller senare. Jag är oändligt tacksam för allt i livet så att klaga på vädret är inte min melodi 🙂

IMG_5844

Är nöjd med min slingor 🙂

IMG_5845

Min favorit kappa kommer från ChillNorway, sjal med dödskallar kommer från Stylesnob solglasögon Ray ban och väska Louis Vuitton.

Njut en underbar fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *