Familjeliv

God kväll och God natt :)

Har inte haft tid med bloggen, fullt upp från morgon till kväll. Idag har det varit en sådan tråkig dag med sömnbrist och migrän! Tråkigt, Tråkigt…

Beställde tid till frissan idag för att göra ljusa slingor i veckan, längtar! Ska dock inte klippa håret för att jag har bestämt mig för att spara ut det till riktigt lång, precis som jag hade det för några år sen.  Jag har tur, jag har otroligt tjockt och starkt hår som växer fort.

NU ska jag lägga mig och sussa gott…

Vi hörs imorgon när jag är mer människa än zombie 😉

Bjuder på en bild på mig och vår Wilma 🙂

IMG_5798

Ihelgen ska vi låna fina Wilma till Andreas som ska ta hand om henne en natt när vi är borta 🙂

Puss o kram!

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *