Familjeliv

Härligt med lediga dagar…

Hej i stugorna!

Att vakna till det underbara solljuset tidigt om morgonen. Ett hem i ro. Noll stress. Bara soft. Precis som vår lilla familj älskar. När veckorna är så fullspäckade, tider att passa och saker som man måste komma ihåg är det så härligt då vi är lediga. Att hinna städa och laga mat i lugn och ro, dricka kaffet och bara mysa med min skatter, det är lyx!

Lilla skatten fortfarande i pyjamas med ipaden med Wilma. Det är så mysigt när lilla skatten pratar med Wilma och det ser precis ut som Wilma förstår allting. Det är så mysigt att ha några dygn med barnen och lite semester, även om jag måste iväg en liten stund till jobbet för att kolla läget idag 🙂

IMG_9882

IMG_9891

IMG_9895

IMG_9900

IMG_9904

Glad onsdag!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *