Dagens Ewa,  Familjeliv

Utvecklingsamtal

 

Nya Remix blouse från Odd molly, älskar denna färgen , får mig att tänka på våren 🙂

Hej!

I morse var vi på utvecklingssamtal hos lilla skatten.

Utvecklingssamtalet gick jätte bra! Inte för att vi hade förväntat oss annat heller. Julia är ju ordentlig … VÄLDIGT ordentlig … och skötsam … och det vet vi allt om. Nu fick vi ju mer bekräftelse på sådant vi redan visste. Hon lyssnar bra och vet direkt vad som ska göras efter att fröken sagt det endast en gång. Hon kommer också bra överens med kompisarna och kan samarbeta bra. Julia är ju väldigt glad för att prata och har inga som helst problem att prata inför klassen, jag var ju nämligen livrädd för att prata inför andra när jag var liten. Tack o lov släppte det när jag blev äldre 🙂

Ja … det var väl över lag vad utvecklingssamtalet handlade om … och det gick ju bara bra! 🙂

Jag har typ halva dagen kvar på jobbet innan jag ska hämta skatterna 😉

Trevlig Tisdag!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *