Minidagens

Alla dessa kalas…..

Hej Lördag!

Vad gör ni idag? Skiner solen på er?  Det är kallt ute men solen skiner och piggar upp massor. Jag har precis lämnat lilla skatten på kalas hos en kompis. Ett evigt kalasande är det just nu då majoriteten av hennes klasskamrater verkar fylla samtidigt. Ja sen är det ju stora skatten som också ska på kalas typ varannan vecka…puh säger jag bara!

Snart är det simning och tennis som står på schemat, ja som vanligt när det är lördag 🙂 På kvällen ska vi fira vår stora skatt som fyllde 10 år, då kommer familj och närmaste vänner. Nästa vecka är det kalas för hela klassen på bussfabriken.

 

Lilla skatten fick en kanin av farmor för att hon saknade Tasse 🙂

Julia på väg till kalset, Wilma vill också vara med på bilden 🙂

Wilma vill hälsa på nya Tasse 🙂

Nej Wilma, låt bli Tasse!

Ok Wilma du får vara med på bilden 😉

Här en mnidagens på lilla Sessan, ny klänning från Ralph Lauren som hon fick av mormor.

Massa lördagskramar från mig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *