Fredag…

 

Välkommen Fredag!

Idag har jag städat och gjort lite vårfint hemma. Rosa kuddar från Lexington och lite nya rosa liljor fick följa med hem idag. Älskar att köpa färska blommor till helgen och min favorit blomma är just lilja. 🙂 Häromdagen hade jag ett möte med en tjej och hon nämnde att någon i Malmö har startat en firma som levererar blommor varje fredag för 400 kr i månaden. Det måste jag bara beställa snart! Företaget heter Hemblomman, ja om någon är intresserad och lika tokig i blommor som jag 😉

 

 

 

 

Förresten, Lina ringde idag, ja från Linas matkasse. Hon var jätte ledsen och sa att vi inte behöver betala för matkassen och att det även skulle komma en ny helt gratis. Ja, vi får ge dom en chans till 😉

Nu blir det mys till någon bra film och lite gott att äta 🙂

Trevlig Fredag!

/E

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Fredag…”

 1. Profilbild för kaffemorsan

  Åh så fint du har hemma!

  Önskar dig en underbar fredag!
  kram

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Tack snälla!
   Trevlig helg!

 2. Profilbild för footprintsinthesand
  footprintsinthesand

  Underbart!! Sååå fint.

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *