Familjeliv,  Shopping

Nya Mollysar till våren

Hej mitt i veckan!

Måste erkänna att dagens solsken lurade mig totalt, jag trodde det var superskönt ute då solen sken, men nepp det var allt annat än skönt utan riktigt kallt! Hörde att det kommer mer snö nu under de närmaste dagarna, jag älskar ju snö men dock inte i mars månad. Nu vill jag ha vår! 🙂

I går hämtade jag paket på posten, jag hade beställt lite nya Vår Mollysar 🙂 Älskar dessa vår- färger och är riktigt nöjd. Mina favoriter är Remix blusar och Lovely knit jacket från Molly. Har dessa i flera färger och har inte tröttnat än.

 

 

 

Underbara nyheter från fantastiska Odd Molly hittar ni på Country Dreams 🙂 Baby rosa, baby blå och lite gult, som ska tydligen vara väldigt poppis nu till våren.

Nu ska jag på lunch!

Hörs förhoppningsvis lite senare 😉

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *