Vi har fått besök 🙂

Vi har  fått besök, det är en liten kanin som heter Tasse och ska bo hos oss under helgen. Han har fått följa med vår lilla skatt från skolan. Tasse kanin följer med på olika äventyr under helgen med varje barn, och idag blev det Julias tur. Hon är så glad 🙂 Tasse är med på fredagsmysen och imorgon ska han vara med på simningen och sedan följa med oss på kvällen till familjen A på middag. 🙂 Ja han ska tydligen vara med på allt, alla äventyr ska skrivas på papper och sedan lämnas till skolan på måndag. 🙂

 

 

 

 

Vår älskade lilla skatt! ❤

 

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vi har fått besök :)”

  1. Profilbild för BrortillT
    BrortillT

    Hum….skrivas på papper? Verkar som Julia och Tasse redan beslagtagit Laptopen! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *