Familjeliv,  Filmtips

Du gör mig galen

Hej fredag!

Fredagen är här och det gör mig lite extra glad.

I går var jag och T och hade en mysig kväll på stan. Vi tog ett glas vitt på Cafe Gustav, det var längesen vi var där. Vi hade vår första dejt på Cafe Gustav för jätte längesen 😉 T ringde mig en kväll och bjöd mig ut på dejt, han hade sett mig flera gånger cykla till skolan och sa att han inte kunde glömma mig. Jag visste inte ens hur han såg ut, men min mamma och hans mamma jobbade ihop och då kändes det lite taskigt att nobba han. Vi gick ut en kväll och jag märkte att vi hade så mycket att prata om, han var jätte trevlig men från min sida var det inte kärlek vid första ögonkastet 😉  Jag ville inte binda mig då jag precis hade avslutat ett förhållande. Men han fortsatte att ringa och dyka upp spontant precis var jag än var, han hade liksom bestämt sig att det skulle bli han och jag 🙂 Han gjorde mig galen, ja nästan som i filmen, fast utan de psykiska problemen 😉 Vi blev bra kompisar så småningom och en dag kände jag att han betydde lite mer för mig än bara en kompis. Ja resten vet ni 😉

Nu till något helt annat, filmen igår…

Du gör mig galen är den svenska titeln och ja den gör mig galen. Men på ett bra sätt! Bradley Cooper från Hangover filmerna och Jennifer Lawrence från Hunger Games spelar ett par udda karaktärer med psykiska problem. Sen lindas en kärlekssaga in i hela smeten och det blir en kul film som kommer att få dig att le från början till slut. Bradley Cooper har jag gillat allt sedan Hangover och Jennifer Lawrence har växt till sig.

Rolig film som man kan se i soffan en fredagkväll 🙂

 

 

4 kommentarer

    • BrortillT

      Jag ska se ”Argo” tillsammans med en vän. Filmen verkar spännande, har vunnit rätt många utmärkelser . Har ni haft möjlighet att se den? Ben Affleck är regissör/spelar huvudrollen. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *