Familjeliv,  Minidagens

Minidagens

Hej Torsdag!

Jag har nästan lite helgfeeling idag, älsklingen och jag ska på dejt ikväll. Vi ska ut och ta ett glas vitt och sedan någon spännande film på bio, längtar!

Lilla skatten älskar kläder, vara i centrum och att bli fotograferad, hon är absolut inte blyg och säger precis vad hon tänker. Hon är precis som hennes mamma 😉 Ok jag var nog lite mer blyg när jag var barn men har alltid älskat att vara i centrum och ta mycket plats.  Vår stora skatt är lite mer blyg och privat. Hon har ett jätte stort hjärta och bryr sig om alla, samtidigt är hon en jätte tuff tjej som klarar sig fint och fixar allt.  Oj oj vad jag är stolt över mina barn! ❤

 

 

 

Nya kläder från mormor och morfar, byxor och topp HM och jacka Lindex.

Trevlig Torsdag

Kram/E

2 kommentarer

  • BrortillT

    Julia ser verkligen ut som en hungrig liten lejon på den här bilden. En liten lejon som bara
    blir större och hungrigare! För övrigt mycket fina bilder på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *