Familjeliv

Måndag

Hej!
Redo för ny vecka? Jag är laddat och redo 🙂 Idag vaknade vi till sol och 2 härliga och glada bussfrö. Idag ska jag iväg efter jobbet för att boka kalas på busfabriken till stora skatten. Gillar inte busfabriken så mycket, tycker att vissa barn och föräldrar har ingen respekt för andra och personalen vågar inte säga ifrån…Tråkigt, tråkigt!!! Men det är ju stora skatten som fyller år och då får man önska sig precis vad man vill 🙂

Lilla skatten hade lite svårt att gå upp på morgonen men när jag sa att det är leksaksvisning i skolan idag då flög hon upp ur sängen för att packa något roligt.

 

Så här hittade jag lilla skatten och Wilma på morgonen för någon dag sen, lilla busungen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *