Familjeliv

Wilmas bur

Igår köpte vi en bur till Wilma så att hon börjar vänja sig att vara hemma själv korta stunder. Min mamma börjar ju också tycka att  det är lite jobbigt att passa en hund varje dag när vi jobbar 😉 Vi hoppas Wilma kommer tycka om sin bur eller koja som jag kallar det, och att hon så småningom sover där. Hon får inte sova i våra sängar, där går liksom gränsen! Jag gillar hundar men att sova i samma säng som en hund fixar jag inte. Nu ligger hon på golvet i sin lilla säng och sover och verkar trivas hur bra som helst. Våra vänner som har hund varnade oss, att om man låter en hund sova i sängen från början är det kört sen. Lite privat liv måste man faktiskt ha 😉 Wilma trivs på golvet och verkar inte vilja hoppa upp till vår säng, än så länge i alla fall 🙂 Sen har jag googlat lite valpkurser som jag vill anmäla Wilma till, det tycker jag verkar spännande 🙂

 

Sötis 🙂

Nu är det simning och tennis med skatterna 🙂

Puss

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *