Familjeliv

Onsdag

Hej onsdag!

Jag kikar bara in en liten stund på lunchen. I morse när jag gick från bilen slog det mig att det nu inte är kolsvart ute på morgonen längre och fåglarna kvittrade så jag fick härliga vårkänslor i hela kroppen.

I måndags när jag kom till jobbet hade mina fina arbetskamrater köpt en present till mig på Lexington (min favo märke 🙂 på min födelsedag, men jag glömde helt bort att köpa tårta för att fira mig. Och nu är det onsdag och jag har fortfarande inte hunnit iväg…dålig stil 😉 Men nu ska jag snabba mig och köpa lite gott till eftermiddags kaffet 🙂

 

 

Dagens idag, jeans Replay, linne MQ och skjorta Lexington. Örhängen kommer från Rebecca. Mitt favorit guldhalsband med barnens namn har fina Alaska Guld på Mobilia gjort och är en present från T.

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *