Familjeliv

Söndag

Hej i stugorna!

Sovmorgon, att vakna till strålande solsken och två glada busfrö ger den bästa starten på dagen. Tittar in lite snabbt & önskar er en glad söndag!  Igår var det speed tempo & jag befarar att det blir detsamma idag också……. Den här veckan är helt galen! Igår var det simning med lilla skatten och sedan snabbt hem för att byta om och iväg till tjejkväll hos Camilla som fyllde 35 år! Härlig kväll med god mat, gott att dricka, och en jädra massa girl-talk. Glömde kameran hemma så inga bilder, tyvärr…

Idag kommer mormor och morfar för att passa skatterna på kvällen, jag och älsklingen ska ut på middag med ett par vänner. Super mysigt 🙂

I fredags när jag och T var iväg på spa i Falkenberg körde vi förbi Höganäs på vägen hem. Vi gjorde ett litet stop på Kosta Boda och Orrefors outlet och där fyndade jag super fina vinglas som jag har suktat efter länge, intermezzo blue heter dom.  Riktigt nöjd är jag! 🙂

 

Har ni vägarna förbi Höganäs tycker jag att det är värt ett besök!

12 st fick följa med hem 🙂

Nu ska denna mamma dra på sig lite kladd i ansiktet, kamma håret och sedan fånga dagen.
Hörs troligen lite senare.
/E

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *