Familjeliv

Film tips

Lite film tips denna lördag 😉

Busy, busy day, har inte haft tid för bloggen idag. Nu sjönk jag ner i soffan med T och ska se någon bra film som T lånade.

Denna film, Flight, med Denzel Washington såg vi däremot för några dagar sen och kan verkligen rekommendera den! Vi har väldigt stort intresse för film båda två och jag kan inte komma på något som är bättre en lördagskväll än att krypa upp i soffan med familjen och sedan bara med T och titta på någon bra film. Det är avkoppling, mys och lycka för mig. Och tänka sig att jag  var en riktigt party prinsessa för länge, länge sen 😉

Filmen handlar om:

En erfaren men hårt festande flygkapten som ägnar sina mellanlandningar åt hotellsex med betydligt yngre flygvärdinnor. Men det är trots inledningen inte det ”Flight” handlar om. Inte heller om hur samme flygkapten som genom ett mirakel lyckas avvärja en katastrof när planet under en flygning till Atlanta plötsligt får tekniska problem och störtar….

Natta Kramar!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *