Nytt år nya vanor.

Här hemma fixades med allt möjligt idag. Städat, rensat i barnens garderober, bäddat nytt i sängarna och varit på powerwalk. Nu fixar jag ett nyttigt matschema som ska lagas på vardagarna. Inte lätt att få ihop det nyttigt och gott i en stressad vardag så att plocka fram recept och matlista underlättar. Detta året ska jag göra allt för att ta hand om mig själv, Sova lite mer, äta nyttigare, träna mer. Rensa hemma så jag kan andas och helt enkelt inte stressa.

 

 

Ska strax krypa ner i min nybäddade säng. Älskar att gå och lägga mig i nytvättade sängkläder! I morgon är det jobb och skola 🙂

Nattakramar!

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nytt år nya vanor.”

  1. Profilbild för citymom

    Låter som min dag igår =) God fortsättning!
    Fina sängkläder, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *