Familjeliv

…bye bye christmas

Jag har städat ut julen denna dag! Allt är nu endast ett minne blott och det känns bara såååå skönt och fräsch här hemma nu. Okej, såhär är det. Jag tjatar och tjatar på T varje år att jag ska få plocka fram allt julpynt, helst vill jag ta fram det redan i november 😉  Sedan är jag nästintill lika dryg när det ska bort, jag tjatar och tjatar och till slut får stackars T och min pappa släpa ut granen. Imorgon ska jag köpa nya krispiga liljor och göra lite mer vårigt hemma. För det vankas nya skööna tider och det är ju det som är det bästa med ett alldeles sprillans fräscht år! Känslan av nystart och att alla nya möjligheter bara ligger där och väntar. En underbar känsla eller hur! 🙂

Idag skulle vi egentligen på gå bio med barnen och hade bokat biljetter till Sune i Grekland, precis när vi hade tagit på oss kläder och ska ut genom dörren så kommer T på att det är bäst att köpa biljetterna så att vi inte behöver stressa. Men, alla biljetter var då redan slutsålda, 2 h tog det att fylla hela biosalongen. Det är nog många som fortfarande är ledig och hade inget för sig idag. Skatterna blev besvikna men vi lovade att gå på bio imorgon istället.

 

 

Så skönt att få detta gjort i alla fall 😉

God natt fina och hörs imorgon i stället!

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *