Välkommen 2013

Vi hade det bara såå himla trevligt så klockorna stannar och det blev seeent, zzzz ( vi var hemma klockan 5 på morgonen 😉 Men vilken fest och vilka fina vänner! Barnen dansade och hade så roligt. På festen var det barn, unga och den äldsta 94 år gammal, alla hade jätte roligt ! Här kommer en bildbomb från vår nyårsafton! Vill gärna ha med alla  bilder i bloggen för att barnen ska kunna kika tillbaka senare i framtiden. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnen fick också alkoholfri bubbel, vilket var väldigt uppskattat!

Tack fina vänner för en underbar nyårsafton!

Nu fixar T något gott till middag, och soffmys framför  Ivanhoe – En riktig ”nyårsdagssklassiker” 😉
Ha nu en riktigt skön mysig fortsättning på nyårsdagen raringar!
KRAM/E

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Välkommen 2013”

  1. Profilbild för Angelina
    Angelina

    Tack själva kära ni för det fina sällskapet, glädjen och värmen. Det kändes som om ni alltid har varit en del av detta. Ni är verkligen uppskattade av oss alla. Barnen var toppen duktiga!!! Kram och god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *