Familjeliv

Uppesittar kväll

Vår dag har ägnats åt ”julstök”, det har städats och tvättats och fixats så att det är fint till vårt firande här på Julafton i morgon. Nu äntligen har jag kommit i fas med det mesta här hemma. Känns så skönt. Idag har vi hunnit fixa sista klapparna, gjort julgodis (Rocky road är en riktig favorit när det kommer till julgodis här hemma) och pepparkaks hus med skatterna. Nu sitter jag och packar de sista julklapparna och dricker lite vitt vin i soffan med duntofflor på och på tv’n har vi satt på denna mysiga film. Älskar ”The Holiday” och ser den nästan alltid en gång så här års. T håller på att göra godaste revbenspjäll till imorgon och skatterna sitter och tittar på Polar expressen, jätte MYSIG julfilm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu inväntar vi morgondagen och jag känner på mig att det kommer bli en alldeles fantastisk julafton.

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *