Familjeliv

Julklappar

Igår kväll fixade jag ihop julklapparna till fröknarna på skolan, det blev väldigt uppskattat. Jag tycker att det är roligt när barnen kan ge något fint till fröknarna på julavslutning och sommarlov. Även om man lägger ihop till en blomma med övriga klasskamrater så är det fint att ge något personligt också.

Nu börjar denna intensiva jobbvecka gå mot sitt slut. Idag är det sista dagen innan julhelgen. Har inte hunnit med bloggen riktigt på sistone, fast jag tror vi är många med ont om tid nu 🙂
Nej hör ni nu ska jag slänga mig i bilen och köra för att köpa presentkort (Julklappar) till våra anställda som har varit  super duktiga och har ställt upp och jobbat till sena kvällar när det har varit som mest intensivt på jobbet nu innan jul. 🙂
Kram/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *