Familjeliv

Julkänsla och FÖDELSEDAG

Favvodoft just nu med julkänsla är Mandarin & Cannel från Voluspa! Det doftar så gott och alldeles lagom. Jag går runt och sniffar och njuter här för fullt:)
Strax ska skatterna lägga sig och jag ska ta ett varmt bubbelbad och sedan lägga mig tidigt för att samla massa sömn. I morgon fyller älsklingen år och då ska vi ut för att fira, dricka och äta något gott och sedan bio, premiär för Hobbit: En oväntad resa. Både jag och T älskar Älskar Sagan om Ringen triologin, och vi har verkligen sett fram emot Hobbit filmen.
Nu ska jag pussa mina Sessor god natt och sedan ta mitt bad 😉
Njut kvällen fina!
Kram/E

En kommentar

  • citymom

    Jag har dom ljusen i hela vårt hem. älskar dom verkligen och hållbarheten är oslagbarp å dom! =)
    Vad härligt med födelsedag, hoppas ni fick en trevlig kväll =)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *