Familjeliv

Andra advent och glossy box

 

 

Hejohå vad det snöar ute! , hörde att det ska komma nästan en meter snö idag!
Julia är på kalas och Maja leker hos Bella, sen blir det lussebakning när tjejerna kommer hem 🙂
Har ju glömt att visa vad jag fick i min senaste Glossybox! Det är lika spännande varje gång och detta är verkligen något jag kan rekomendera! Perfekt att ge bort i julklapp också! Min glossybox innehöll denna gång: Ett superfint rouge i en härlig rosa ton, hyper stretch mascara Oriflame, bodybutter med chokladdoft Body Shop, läppstift & läppglans i ett Modelco & lugnande dagkräm Decléor. Jag gillade allt i denna månadensbox, älskar den nya bodybutter som luktar så ljuvligt och decleor som jag just nu också använder, denna ansiktskrämen är en av de bästa jag har haft.
Trevlig andra advent!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *