Familjeliv

Julfest och födelsedag

Hej vänner!

Hoppas ni har haft en fin onsdag. Jag känner mig fortfarande lite kass i kroppen, halsont och hängig. Får nog bli ett besök hos doktorn innan helgen.

Från det ena till det andra….så funderade jag på att ha en Julfest, drop in för våra vänner och barn precis som förra året, det var jätte trevligt och barnen älskade det. Men T och jag har gått igenom december månad och vi har insett att det är så mycket bokat i kalendern. Ja då snackar vi bara sånt som vi inte kan välja bort. Uppvisning på fritids, julelunch,Julmiddag, Lucia, Julmarknad and so on and on… och ett av det viktigaste är ju att T fyller jämt i år, den 13 dec på Luciadagen…Puh! Vill gärna fixa något för honom. Ambitionen att bjuda in vänner för glögg och drop in hos oss försvann någonstans mellan Luciafirande, julebord och allt annat som ska hinnas innan Jul….har alldeles för mycket och alldeles för lite tid!

 

 

Lite bilder från förra året…

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *