Familjeliv,  Minidagens

Måndag

Hej fina ni!
En måndag som kom för fort och tog slut lika fort. Jag har verkligen inte haft en sekund över förän nu och därför har bloggen blivit lidande. Jag vaknade med halsont och feber, känner mig matt och ynklig. Hoppas verkligen att det går över fort för jag har planerat så mycket nu innan Jul….
Här kommer lite bilder på min lilla skatt idag. Hon börjar bli så stor och älskar att bli fotograferad. Maja är lite svårare att fånga på bild, då hon tycker att mamma kan vara lite jobbig som springer jämt med kameran 😉
Lilla skatten har en nya jacka som kommer från Ver de Terre, mössa med pälstofs köpt på Baltzar barn i Malmö och på fötterna sköna Uggs.
Hoppas er måndag varit fin. Nu har vi ju gått in i novembers sista vecka och decembers första, galet galet. Snart sängen men först packa lite paket till skatternas adventskalender!
God natt!
Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *