Familjeliv,  Shopping

ecco vinterskor

God kväll fina ni! Då var vi framme vid sista söndan i november. Kikar runt bland mina favoritbloggar och upptäcker att Julen börjar smyga sig på. Jag är inte riktigt där än och har inte direkt fått några julkänslor ännu, trodde dem skulle smyga sig på idag när det är bara en vecka kvar till första advent men nepp. Vi skulle in till stan med skatterna idag nu när det är julmarknad och allt men det har regnat hela dagen, så trist! Så vi passade på istället att åka till Burlövcenter för att köpa vinter skor till Sessorna.

Fina Ecco goretex har båda fått. Vi har kört dessa skor i många år och vi bara tokgillar Ecco. Tjejerna har aldrig frusit eller varit blöta om sin små fötter i dom. I år fick de en lite tuffare modell som bara var sååå snygga!

 

 

Nu blir det solsidan på nett och mys med mannen. 🙂

Hoppas ni haft en fin söndag!
Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *