Familjeliv,  Inredning

Snart jul…igen :)

Hej i stugorna!

Här sitter jag och sippar på lite glögg.  Jag älskar glögg och om det inte kändes allt för skumt skulle jag nog dricka det året om. Sitter samtidigt och googlar efter snygga adventsljustakar och annat smått och gott som hör till Julen. Nu tycker jag det är fritt fram att börja julpynta lite. Tänkte i alla fall plocka fram lite småsaker och i år satsar jag även på silver, guld och vit till grannen. Tycker att det är så fint!

Annars har jag bara varit hemma idag, Julia fick plötsligt feber under natten. Jag och T fick  turas om att sova inne hos henne då hon vaknade lite titt som tätt, så idag blir det tidigt i säng för att samla massa sömn. I morgon är det vab igen och ett besök på vårdcentralen.

 

 

 

 

 

 

 

Jul i vårt hus 2011. Känns som det var igår, och snart är det Jul igen 🙂

Nattakramar/E

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *