Familjeliv

Julkalender

Hej tisdag! Kan ni förstå att november snart passerat och att det faktiskt snart är ett helt nytt år, galet. Jag känner mig lite stressad för att jag har inte handlat ett enda paket till barnens julkalender än. Har inte riktigt bestämt mig var årets julkalender ska hänga heller. Förra året hade barnen varsin i sitt eget rum. De hängde på dörrarna, men det var så klyddigt, för så fort man öppnade dörren så trillade paketen. Funderar på att hänga kalendern i vardagsrummet och hänga 2 paket på varje dag istället… Ja, ja jag får se…först måste jag handla alla 48 paket 😉

Lillaskatten med förra årets julkalender. Känns som det var igår jag fixade paketen, alltså hur snabbt går tiden egentligen!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *