Familjeliv

Födelsedag

Vår vecka är uppbokad från morgon till kväll så bloggen blir lite lidande…

Idag åkte jag och Maja med mormor för att shoppa presenter till världens finaste 6 åring, vår underbara busunge Julia. Maja hade själv sparat pengar till lillasyster. Hon gick runt och kunde inte bestämma sig vad hon skulle välja, hon ville köpa den finaste presenten. Det värmer i hela mammahjärtat 🙂 När vi kom hem sov lilla skatten och jag, T och Maja satt länge och packade presenter till lillasyster. Det är sådana stunder man bara vill fånga och lägga i en liten ask för framtiden. Tänk att då och då kunna lyfta på locket, andas in och påminnas om hur underbart det är att vara mamma till dessa underbara skatter.  ❤

 

 

Nu ska denna mamma krypa till kojs, imorgon ska vi vakna tidigt och väcka lilla skatten med sång, tårta och presenter 🙂

Natta kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *