Familjeliv

torsdag

Hej raringar!

Kikar in bara en liten stund, jag är fortfarande hemma med lilla snäckan som hade väldigt högt feber igår och natt. Vi åkte till vårdcentralen med henne för att doktorn skulle titta på henne och se om hon behövde medicin. Men tack o lov var alla prov normala, en vanlig virusinfektion som ska gå över av sig själv. Tydligen är det något som går runt nu och flera av barnen i skolan har blivit förkylda.

Idag har jag och Julia planerat hennes 6 års-kalas i minsta detalj. Det blir ingen halloween kalas som det var tänkt från början. Lilla skatten ångrade sig och vill ha rosa ros kalas i stället, och det är klart att hon får önska sig vad hon vill 🙂   Jag älskar att planera fester och middagar, men funderar på något speciellt detta året .

Nu kommer T snart med vår stora skatt och jag ska ta tag i middagen!

 

Lilla skatten idag, som mår mycket bättre! Happy mama!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *