Familjeliv,  Shopping

Julias kalas inbjudan

Så här fina kom korten, kuverten och de söta små adress-etiketterna (att fästa bak på kuvertet så att gästerna har adressen till kalaset) från Prints with wings. Jag älskar fina kort så det är ett nöje att få posta dessa till familj & vänner.

Jag är jätte nöjd med dem och de var busenkla att beställa hos svenska nettbutiken Prints With Wings. De har ett så stort & fintsortiment med inbjudningskort, julkort, familjekalendrar och till en massa andra högtider att jag har alltid svårt att välja… Nu har dom ett jätte bra erbjudande – beställ julkort eller kalender senast den 12/11 och få 10% rabatt! ANGE koden JUL 2012. Och en annan BRA sak är att de har snabb leverans, så jag kan varmt rekommendera dig att beställa kort därifrån!

Idag fredag, jobb, storhandla, träna, fredagsmys med barnen och skön fredagsfeeling. I like it a lot!

HAPPY FRIDAY!

Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *