Dagens Ewa,  Familjeliv

Förändring…..

God kväll söta läsare. Som ni har märkt har det varit lite tyst här på bloggen i några dagar och det är på grund av att jag har bestämt mig för att flytta min blogg till en annan domän. Jag vill gärna ha en egen domän där jag kan lägga in egen grafik och egna plugins, samtidigt vill jag gärna vara kvar här på allt för föräldrar men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Jag lovar att återkomma inom kort när allting är klart 🙂

 

 

Mysigaste jacka från chillnorway hade jag på mig idag 🙂 Nu är hösten verkligen på riktigt här, idag när jag körde till träningen öste regnet ner och dagarna känns redan mycket kortare….

Nu ska jag krypa ner tätt intill min älskade man 🙂  Visst är det gott att krypa under täcket och somna gott o varmt med regnet smattrande mot rutan 🙂

God natt fina!

Kram och ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *