Familjeliv

Kalas

God morgon!

Har en liten kaffe rast och sitter och funderar på kalas. Julia fyller snart år och önskar sig Hallowenfest. Jag har kollat upp lite på nätet och googlat Hallowen kalas, och det finns ju massa roligt som man kan göra. Jag älskar ju att fixa och trixa, speciellt när det gäller till mina skatter 🙂 Hon fyller år i slutet av oktober så än har jag tid, men om jag känner mig rätt så vill jag planera redan nu 🙂

T frågade om vi skulle ut på en date ikväll, ja det är ju torsdag och vi brukar dejta på torsdagar, bara för att det är mysigt och det är snart helg och fredag 😉 Nej hör ni, nu ska jag jobba lite så vi hörs lite senare!

Bilder från lill Sessans kalas från förra året 🙂

2 kommentarer

  • ewasverklighet

    Ja visst är det mysigt med kalas 🙂
    Tack för tipset,! Var precis och kikade på deras hemsida, dom har ju massor till Halloween kalas! 🙂
    Jag brukar mest beställa från Partyland men här var ju mycket mer att välja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *