Snabb leverans

Idag fick jag ett sms att mina varor från Beauty Planet hade kommit, en dag tog det från att jag hade beställt! 🙂 Helt perfekt! Jag beställde nästan allt i salong storlekar och är så nöjd., mycket för pengarna 🙂 Nej hör ni, nu ska jag duscha och tvätta håret med mitt nya schampo och balsam från Redken och sedan smörja mitt ansikte med världens bästa natt balsam från Decleor. Sedan mysa lite med min T innan sängen kallar 😉

 

 

God natt, imorgon är det fredag,Wihoo!

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Snabb leverans”

 1. Profilbild för Anna

  Dom är sjukt bra, det bästa är ju att allt finns i salongsstorlek, vad är det för produkter i mitten på bilden längs ner, två grejer med pump? Puss

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Det är dag och ögonkräm 🙂 puss

 2. Profilbild för citymom

  underbart =)

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Ja visst är det underbart och lyxigt 🙂 Kram

 3. Profilbild för Maria

  Härligt med bra produkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *