Familjeliv

Halsont, snuva och hosta

Godmorgon Tisdag. Idag vaknade stora skatten med hosta, snuva och halsont. Så nu väntar vi på mormor som ska komma och passa barnen, ja Julia fick också vara ledig idag i och med Maja är hemma. Jag och T la oss tidigt igår och det var så skönt att sova minst 8 h i sträck, ska försöka att lägga mig tidigt varje kväll nu på vardagarna. T också 🙂
Idag skulle Maja på simning men får vara hemma tills hon känner sig pig igen. Stora skatten har fått flytta upp en grupp på simningen för dom tyckte att hon kan mer än de övriga barnen. Förra tisdag när hon simmade var hon fortfarande bäst i sin nya grupp 🙂 Vi tycker att det är så roligt att hon älskar simning!

 

Skatterna leker Plusiluskan och skrattar massor 🙂 Bilden är några dagar gammal.

Vi hörs senare!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *