Familjeliv

Lilla skatten börjar nollan!

Hej alla fina!

Det är nog ingen i vår familj som sovit sådär jätte bra i natt… Vi var jätte spända allihopa & vaknade före klockan ringde i morse. Det är en STOR dag i både vårt och Julias liv idag. Tänk – 1:a skoldagen !   Jag tror att jag (och T) hade mer nerver inför dagen än lilla skatten för hon var så cool och stolt …Att mitt älskade lilla hjärta plötsligt blivit så stor att hon börjar skolan känns såååå overkligt.Hoppas att du snabbt känner dig hemma i dit nya vardagsliv med dina nya vänner! Vi är så stolta över dig vår älskade Prinsessa, vi älskar dig så oerhört mycket lilla snäckan & vi bara vet att du kommer fixa skolan med glans… Du är en tuffing som jag bara kunde drömma om som liten, men OM du kommer i knipa, om någon är dum så hoppas jag av hela mitt hjärta att du kommer till oss! Det är förbjudet att bita ihop om hjärtat gråter, för vi kommer att ALLTID att finnas för dig.

Efter skolan åkte vi för att hälsa på dagis, det var en konstig känsla att parkera bilen och öppna grinden…Lilla skatten sprang raka vägen till sin avdelning och man såg att hon kände sig hemma här…jag fick tårar i ögonen och såg framför mig min lilla Julia som precis för inte så längesen hade inskolning precis här….ibland önskar jag att tiden bara kunde stanna ett tag så jag skulle kunna få njuta mina barn ännu mer innan dom växer upp…

Finaste Anna som jobbar på avdelningen kom ut och kramade min tjejer, hon har haft både Maja och Julia alla dessa åren på dagis. Vi kommer att sakna henne oerhört mycket! Tack för alla dessa fina åren….

Vår stora älskade skatt började 3: an idag också… och vi kan inte förstå var tiden har tagit vägen…Lilla Maja som inte så längesen började nollan och vi alla var lika nervösa och förväntansfulla som idag…vi älskar dig vår stora skatt!…och tänk att det är sista året du kommer att gå på lågstadiet…nu börjar nya tider, ”that’s for sure”

 

Sedan åkte vi för att köpa något fint som skatterna ville ha för att fira denna dagen, Julia börjar nollan och Maja börjar trean……det är dagar som man minns för alltid….

Natta Kramar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *