Familjeliv

Fredag

Igår gick vi ner på Lilla torg, närmare bestämd till Fridays och åt gott och drack massor av goda mojitos. Det var jätte mycket folk för att vara en torsdag, men jag antar att dom flesta har semester nu.  Dressed to Thrill körde sin heta KISS show på scenen och Boogie fever spelade de största 70-tals hitsen i en fartfylld och färgsprakande show!  🙂 Klockan 01 satte vi oss i en taxi och körde hemåt. Idag har vi sovit länge och bara tagit det lugnt. Ringde precis till skatterna och dom har det jätte roligt hos mormor och morfar 🙂 T körde iväg en liten stund för att lämna en sak på jobbet, jag sitter och solar i trädgården och dricker en massa vatten…

Ikväll ska vi ut på middag och mysa vidare 🙂 Kram och trevlig fredag kväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *