Familjeliv,  Mode & Stil,  Shopping

Söndags aktiviteter

Hej finingar!

Vi njuter av att vara lediga hela familjen tillsammans, snart åker vi iväg och jag bara längtar 🙂 Vädret är så konstigt och känns inte alls som sommar, mer som tidigt höst. Jag älskar hösten men inte nu när det är sommartider och allt. Har hunnit att shoppa lite till min fina T. Fräschaste sommarlooken på killar: vitt, marint, beige, denim och lite rött. Välklätt men avslappnat. Älskar allt från Ralph Lauren, Lexington, Gant och Tommy Hilfiger.

Nu har skatterna somnat snart och vi har laddat upp med plockmat (vad annars) och pustar ut i soffan efter en riktig fixardag! Fått sååå mycket gjort, både ute och inne. 😉 Vi ska se en film med Ryan Gosling, min favorit skådis just nu 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *